ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 • Με χαρά ανακοινωνουμε, οτι ξεκινησαμε συνεργασια με μία απο τις μεγαλητερες εταιρείες στην Αμερική πάνω στην συντηρηση και επισκευή διαφόρων εγχυτών, για αξονικούς τομογράφους, Μαγνητικούς και αιμοδυναμικά.

          Αναλαμβανουμε χαρακτηριστικές μαρκες εγχυτών όπως Medrad, Acist, E-Zem κλπ με αυθεντικά  ανταλλακτικά.

 • Απο τις 29/11/2010 είμαστε το επίσημο κέντρο συντήρησης και επισκευών της Γερμανικής εταιρείας Απινιδωτών METRAX PRIMEDIC
 • Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ότι μηχανήματα που θεωρούμε ότι λειτουργούν, όταν τα χρειασθούμε, βρισκόμαστε προ εκπλήξεων.

 

Πόσο μάλλον σε μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιούνται για την σωτηρία ανθρωπίνων ζωών, όπως οι αυτόματοι απινιδωτές (AED), οι οποίοι και βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία, αεροδρόμια, αεροπλάνα, πλοία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα όπου υπάρχει χώρος συνάθροισης κοινού, με αποτέλεσμα την μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης ενός προβλήματος υγείας (καρδιακού επεισοδίου).

 Οι κατασκευαστές αυτών των συσκευών, αναφέρουν ότι δεν χρειάζονται έλεγχο από εξειδικευμένους τεχνικούς απλά ο χρήστης πρέπει κάθε ημέρα να ελέγχει την κατάσταση της, από την ενδεικτική λυχνία που έχει επάνω της η συσκευή.

 Πως όμως διασφαλίζεται ο χρήστης ότι η συσκευή θα λειτουργήσει την στιγμή που την χρειάζεται;

 Έχουν εκφραστεί πάρα πολλές γνώμες και έχουν δημοσιευτεί αρκετά άρθρα ειδικά στην ένωση τεχνικών ιατρικών μηχανημάτων ECRI (www.ecri.org), σχετικά με το θέμα της δοκιμής ή όχι. Το συμπέρασμα είναι ότι έγκειται στον εκάστοτε χρήστη πως αισθάνεται πιο ασφαλής.

 Η Fast Medical Service έχοντας κοινωνική ευθύνη και θεωρώντας ότι είναι σημαντικό να γνωρίζει ο χρήστης, έστω μία φορά τον χρόνο, ότι λειτουργεί, πραγματικά, η συσκευή του, εφαρμόζει την πολιτική της προληπτικής απινίδωσης σε ειδικό εξομοιωτή ανθρωπίνων παραμέτρων, ο οποίος εξομοιώνει πλήρως την επείγουσα κατάσταση ασθενούς με καρδιακό πρόβλημα και καταγράφει την αντίδραση του απινιδωτή.

 Μετά το τέλος των δοκιμών εκδίδει αναφορά και γραπτή αναφορά της λειτουργικής κατάστασης της συσκευής.

 Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ο κάτοχος της συσκευής ότι αυτή λειτουργεί και σε πραγματικές συνθήκες.

 Σε επέκταση των ελέγχων και των δραστηριοτήτων, γίνεται έλεγχος των μπαταριών και ειδικά για αεροπορικές εφαρμογές, εάν βρεθεί πρόβλημα, τοποθετούνται μπαταρίες με πιστοποιητικά των διεθνών οργανισμών ICAO και IATA.

 Ζητήστε πληροφορίες

  Από τις 4/11/2009 Η Fast Medical Service έγινε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών των ρυθμιστών, καταδύσεων της εταιρείας APEX.

Συντήρηση  και έλεγχος ενός χρόνου και επισκευή, έλεγχος δύο χρόνων, πρώτου - δεύτερου σταδίου, με τα αυθεντικά ανταλλακτικά της εταιρείας και την ασφάλεια συντήρησης ιατρικών μηχανημάτων.

 Έκδοση πιστοποιητικού καλής λειτουργίας και ασφάλειας

 Ζητήστε πληροφορίες

  Η εταιρία Fast Medical Service έχει πλέον την δυνατότητα να ελεγχει και να δίνει πιστοποιητικό καλής λειτουργίας και των εξής μηχανημάτων : 

 

 1.  Ενδοαορτικές αντλίες 

 1. Μηχανές εξωσωματικής κυκλοφορίας 
 1. Μονιτορ ΗΚΓ 

4. Απινιδωτές 

 1. Διαθερμίες 
 1. Σπυρόμετρα 
 1. Ηλεκτροκαρδιογράφους 

8. Εξαερωτήρες 

Πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών με τα διακριβομένα μας όργανα. 

 

 •  Η Fast Medical Service απέκτησε το πιστοποιητικό ποιότητος ISO 9001:2008

   

 

 

    Η Fast Medical Service Ιωάννης Μερσινιάς σας ενημερώνει πως διάφορες δικτυακές Τοποθεσίες (Websites) αποστέλλουν Παρανόμως και χωρίς οποιαδήποτε άδεια της εταιρίας μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα (SpamMail) κάνοντας χρήση ολόκληρης ή μέρους της επίσημης E-Mail διεύθυνσης της εταιρίας μας fastmed@fastmed.gr.                   

Τα Μηνύματα αυτά έχουν την εξής μορφή (όνομα)@fastmed.gr και έχουν σκοπό την Προώθηση Εμπορεία και Διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων αμφιβόλου ποιότητος και ασφαλείας μέσω δικτυακών φαρμακείων (OnLine Pharmacy, Drugstore ). 

Τα σκευάσματα αυτά διατίθενται ΧΩΡΙΣ Ιατρική Συνταγή και ΔΕΝ φέρουν την πιστοποίηση του Ε.Ο.Φ συνεπώς δεν παρέχουν καμία ασφάλεια και είναι άκρως επικίνδυνα για την Υγεία 

Η  Εταιρία Fast Medical Service Ιωάννης Μερσινιάς ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με αυτή την παράνομη δραστηριότητα και την  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ έχει δε, προχωρήσει στις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες 

Εάν γίνετε παραλήπτης μίας τέτοιας ηλεκτρονικής επιστολής (E-Mail) η εντύπου που να παραπέμπει σε τέτοιου είδους δικτυακές συναλλαγές και αγορές φέροντας το χαρακτηριστικό …..@fastmed.gr (ολόκληρο η μέρους αυτού) Παρακαλούμε ενημερώστε εμάς καθώς και τις παρακάτω αρμόδιες αρχές. 

 Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων ( Ε.Ο.Φ ) 

 Ινστιτούτο Καταναλωτών ( ΙΝΚΑ ) 

 Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος